Rådgivning

TRÄDGÅRDSGLÄDJE

RÅDGIVNING OCH PLANERING

Ute blir lika viktigt som inne, stilen inomhus får gärna fortsätta utomhus. Vi har inte så lång utesäsong i Sverige vilket gör att när vi väl har möjlighet att nyttja vår trädgård ska det vara riktigt bra. För att kunna ge varje trädgård vad den behöver i form av funktion och design tycker vi att det är viktigt med en bra dialog.PLANERING


Vi hjälper till att planera er tomt. Det kan vara allt från att planera en ny tomt, ta tag i en gammal trädgård eller planera en rabatt.


Vi samarbetar även med flera  trädgårdsdesigners om ni är intresserade av en mer avancerad ritning eller bygglov.

SKISS


För att få en helhetsbild av er trädgård  hjälper vi er med ett förslag i form av en handritad skiss som visar strukturen, formerna och placeringarna av trädgårdens inslag. Vid behov gör vi en inventering. Skissen kan kompletteras med en detaljerad växtlista. Priset beror på omfattning.

RÅDGIVNING


Vi kommer hem till er och ger råd, tips och inspiration. Inför besöket får ni fylla i ett formulär med frågor. Detta för att få igång era tankar om er trädgård och för oss att få en bild av era förväntningar och önskemål.


Utöver planering ger vi råd kring exempelvis skötsel, beskärning, ogräsrensning och gödsling. 


Tillsammans vandrar vi runt i er trädgård cirka 1 1/2 timme. Ni får givetvis anteckna under vårt samtal. Pris 3 000 kr inklusive 25% moms.

1 tim resväg t/r ingår i priset,